ریگان خودرو و شهرخودرو، نام دو شرکتی است که امروزه در بین دیگر خودروسازان خصوصی کشور، به جزو بدعهدترین ها تبدیل شده است. این دو شرکت که از خرداد سال 1397، روند بدعهدی در اقدام به فروش و پیش فروش خودرو کوپا را با موعد 180 روزکاری آغاز کرده بودند، اکنون نزدیک به 700 روز است که هنوز این خودرو را به مشتریانی که پس از خردادماه 97 ثبت نام کردهاند، نداده است.
همانطور که در خبرهای قبلی هم در رابطه با اعتراض مشتریان شرکتهای مذکور پرداختیم، اما اکنون شاهد رفتار بد دیگری از شرکت ریگان خودرو نسبت به مشتریانی که دستشان بجایی بند نیست، هستیم.
اگر تاکنون مخاطب پایگاه خبری نگاه خودرو بودهاید، حتما مشاهده کردهاید که در اردیبهشتماه خبری مبنیبر اقدام به تولید خودرو جدید JMC S350 توسط ریگان خودرو را منتشر کردیم.

نگارنده مدتی پیش با مشاهده یک آگهی در یکی از کانالهای گروه خودروسازی کرمان، متوجه شد که ریگان خودرو قصد دارد تا محصول جدید خود یعنی JMC S350 را بطور غیرمستقیم بفروش برساند. اما انتشار سریع خبر مذکور در اکثر رسانههای خودرویی، باعث شد تا حداقل JMC S350 بطور ناحق به سایر افراد فروخته نشود.
اما جالب است بدانید این شرکت در جدیدترین دهن کجی خود، استاندار استان کرمان را برای رونمایی از خودرو جدید، به کارخانه خود دعوت کرده است.

البته لازم به ذکر است که ریگان خودرو باید به این نکته توجه کند که با تیراژ تولید زیر 70 دستگاه این خودرو تاکنون، جهش تولیدی اتفاق نیفتاده و با نوشتن شعارهای مقام معظم رهبری، بدبینی جدیدی ایجاد نکند.

